57186 : Sommerhus i Ålbæk til 8 personer

| 475 til vand | 8 pers. | 140 m2 | 4 soverum |
Dette skønne og børnevenlige nybyggede sommerhus med plads til 8 personer, er beliggende i Ålbæk, kun 20 min. syd for Skagen - en charmerende ferieby ved Kattegatkysten i det nordlige Danmark, med smukke strande og naturskønne omgivelser. Her kan I nyde lokale delikatesser og kulturelle oplevelser væk fra hverdagens stress. Huset er perfekt til dem, der søger en rolig og fredelig ferieoplevelse i smukke omgivelser. For de mindste og familierne finder man Farm Fun lige i baghaven, kun 2 min væk.

Huset rummer i alt 4 værelser og 2 badeværelser fordelt på 2 afdelinger. Husets hjerte, køkken-alrummet, indbyder til fælles madlavning, hyggelige måltider og gode stunder sammen. Der er mulighed for at vaske tøj i entréen, hvor der er både vaskemaskine og tørretumbler. Stuen er en hyggelig krog for sig selv, og her har I mulighed for at trække jer tilbage og nyde en god bog eller film. Det skønne sommerhus byder yderligere på et aktivitetsrum med et lille legeområde og aktiviteter, hvor der er rig mulighed for at udfordre hinanden i sjove spil og konkurrencer, som billard, bordtennis, elektronisk dart samt PlayStation 5. Der er wifi højtaler i både stue og aktivitetsrum.

Også husets udendørs faciliteter lægger op til at skabe hyggelige minder. På husets gode terrasse med lofthængt terrassevarmer finder I det indbydende vildmarksbad, udesauna og udebruser. Her er der for alvor skruet op for velværeoplevelsen og muligheden for at koble helt af fra hverdagens stress og jag. Den store grund indbyder til leg, og der er rigeligt plads til at spille kongespil, hvis det medbringes. Til de små eller større legebørn er der trampolin og legetårn med gynger samt sandkasse. Huset er placeret tæt på gode vandrestier og kun 300 meter fra en dejlig børnevenlig strand. Sammen udgør Ålbæk og dette sommerhus en fantastisk kombination, der forbinder natur, ro og luksuriøs komfort.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.]]>
Annonce ID:
57186
Sted:
Ålbæk
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
8 pers.
Soverum:
4 soverum
Byggeår:
2023
Husareal:
140 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
20-12-2025 til 27-12-2025
Uge pris:
20.213 DKK
21-12-2024 til 28-12-2024
Uge pris:
20.578 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 115.0 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 57186

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.