57375 : Sommerhus i Sønderborg til 8 personer

| 100 til vand | 8 pers. | 205 m2 | 4 soverum |
Unik penthouselejlighed med sauna og attraktiv beliggenhed og panoramaudsigt over Alssund. Huset er gennemrenoveret i 2020 og fremstår særdeles flot, med mange lækre detaljer for den kræsne lejer.

Der er en stor entre med god plads til jakker og sko, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, stort, lyst køkken med bl.a. opvaskemaskine og ovn med indbygget mikroovn i åben forbindelse med alrum og opholdsstue, hvorfra der er en betagende udsigt over sundet. Her kan I nyde synet af de passerende sejlbåde og de mange sportsudøvere, der bruger kajak og paddleboards i området. I alrummet er der spiseplads, brændeovn og udgang til hele to skønne terrasser, hvor I kan grille og nyde solen og ikke mindst den betagende udsigt.

I opholdsstuen er der sofa og TV med Chromecast. Der er to badeværelser og i alt fire soveværelser, hvoraf det største har direkte adgang til det største badeværelse med dobbeltbruser, sauna med LED-lys og udgang til overdækket terrasse med udendørsbruser. Der er TV med Chromecast i to af soveværelserne.

Hvis I vil bade, er der mange muligheder, f.eks. ligger Sønderborg Havnebad lige i nærheden, og der er mange gode strande i området, bl.a. ved Sønderborg Slot. Fra lejligheden har I udsigt til Hotel Alsik, som byder på et væld af spa- og wellnessoplevelser samt gastronomi i særklasse. Sønderborg har i det hele taget meget at byde på, både kulturelt og historisk. F.eks. ligger både Dybbøl Mølle og Sønderborg Slot i gangafstand fra huset, og der er mange restauranter og shoppingmuligheder at vælge imellem i Sønderborg Midtby. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
57375
Sted:
Sønderborg
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
8 pers.
Soverum:
4 soverum
Byggeår:
1970
Husareal:
205 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Ja
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
12-10-2024 til 19-10-2024
Uge pris:
11.310 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 57375

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.