58211 : Sommerhus i Hasmark til 14 personer

| 350 til vand | 14 pers. | 199 m2 | 5 soverum |
Luksussommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter til 14 personer, ved idylliske Hasmark Strand, hvor både afslapning og aktiviteter går hånd i hånd. Dette rummelige hus er ideelt til større familier eller grupper, der ønsker at nyde en uforglemmelig ferie sammen. Her er alt, hvad hjertet begærer, for at skabe de bedste rammer om jeres ferieoplevelse.

Sommerhuset har fem værelser fordelt på to afdelinger samt to hemse med plads til to på hver hems, bedst egnet til børn, og med plads til 14 personer er der rig mulighed for at samles til hyggelige stunder. To moderne badeværelser sørger for, at der altid er plads til alle, selv på de travleste morgener.

For dem, der elsker aktiviteter, byder sommerhuset på et væld af muligheder i det store aktivitetsrum, som bordtennis, billard, bordfodbold og dart. Er man mere til vandplask, kan I hoppe i poolen der sørger for vandsjov for både store og små - her kommer I ikke til at kede jer. Køkkenet er husets midtpunkt, hvor I kan samles og nyde måltiderne ved det lange spisebord.

Dette sommerhus er ikke kun en sommerperle, men også det ideelle tilflugtssted om efteråret og vinteren. Efter en dag med udendørs aktiviteter kan I trække jer tilbage til sommerhuset og nyde en afslappende stund på terrassen, i saunaen eller udendørsspabadet eller rykke ind og hygge foran brændeovnen.

I finder alt hvad der skal til for at nyde de lune sommeraftener på terrassen. Grillen og de komfortable havemøbler indbyder til udendørs middage, mens trampolinen og gyngerne sørger for underholdning til børnene (benyttes på eget ansvar/forsikring). Der er desuden et stik til elbil, så I kan oplade bilen direkte ved huset.

Sommerhuset ligger kun en kort gåtur fra Hasmark Strand, en af Fyns smukkeste kyststrækninger. Her kan I nyde sol og strandliv eller tage på afslappende gåture langs kysten. Stranden er børnevenlig med lavt vand, hvilket gør den perfekt til familier.

Bemærk venligst, at området omkring huset er under opbygning og at de viste billeder er demo-billeder så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Den viste plantegning er korrekt.

Annonce ID:
58211
Sted:
Hasmark
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
14 pers.
Soverum:
5 soverum
Byggeår:
2024
Husareal:
199 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Nej
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 2 Hems: (2B)+(2B)2 Hems: (2S)+(2S)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
20-12-2025 til 27-12-2025
Uge pris:
34.053 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 75.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 58211

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.